У просторијама ФК Партизан данас је одржан састанак чланова Одбора за хитна питања са спортским директором Ивицом Илиевим, првим тренером Мирославом Ђукићем и првим помоћником Гораном Пандуровићем.

Полазећи од поштовања свих институција ФК Партизан, жеље да наш клуб буде достојан своје традиције а они који му служе, носиоци и настављачи његове славе и успеха, сви присутни су изразили уверење да су органско јединство и међусобно уважавање суштински елемент сваке, а посебно спортске, сарадње.

У том смислу, услед погрешне перцепције одређених токова у ФК Партизан а свестан начела поделе надлежности, клупских дужности и дисциплине, први тренер је изразио жаљење и извињење председнику Клуба, Милораду Вучелићу и члановима Управног одбора услед непримерених изјава датих у средствима јавног информисања.

Одбор за хитна питања је истакао неопходну потребу за настављањем добре праксе одржавања аутономије рада спортског, управног и административног сектора, тесне сарадње уз свесрдно поштовање и рад на унапређењу свих сегмената ФК Партизан.

Изражавајући потпуно јединство Управног одбора и спортског сектора Клуба, уз жељу да у будућности све Партизанове снаге само јачају и сабирају се, Одбор за хитна питања, на челу са председником Клуба, истиче наду у још боље заједничке спортске резултате у будућности.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ