ФК Партизан жели да се обрати јавности у вези са бројним медијским натписима  у вези са статусом шефа стручног штаба Партизана, Мирослава Ђукића.

Тренутна резултатска криза није и не може представљати снажнији утисак од чињенице да Управа клуба има поверење у садашњег тренера и играче првог тима.

То је исти онај тренер који је са Партизаном успео да избори први пласман у елиминациону фазу Лиге Европе после 12 година, то су већином исти ти играчи који су носиоци дупле круне и актуелни шампиони државе.

Различити медијски покушаји кратконасловних носилаца проверено неистиних вести, лицемерна вајкања квазикандидата за место тренера Партизана, правно неука тумачења одредби законских и статутарних прописа, а све у циљу да се ФК Партизан деградира, посматрамо само као израз немоћи, јер, како то Свифт рече, завист и критика су порез који успешан човек плаћа јавности.

ФК Партизан држи да је мудрост посматрати ширу слику, планирати неколико корака унапред и бити одважан да се и под притисцима задржи поверење и јединство.

Верујемо да ћемо у наредном периоду моћи, уместо да одузимамо, само да сабирамо – и достојне људе и важне бодове.

У том настојању, желимо да, поклонивши веру овом тренеру и овом тиму, будемо у потпуности конкурентни у свим такмичењима у којима Партизан наступа, наставимо да стварамо европски јак клуб којем ће успеси на домаћој и европској сцени увек бити свакодневица.

 

 

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ