По гласовима навијача Партизана, играч утакмице 6. кола групне фазе УЕФА Лиге конференције је Александар Поповић, голман црно-белих.
Ваучер компаније Сокер бет у износу од 50.000 динара, Александар је наменио физиотерапеуту првог тима ФК Раднички из Ниша, Марку Станковићу, преко фондације „Буди хуман“ (1351 на 3030).

„Драго ми је што наши навијачи путем својих мобилних телефона и Партизанове апликације могу да гласају за најбољег играча кола, а уједно се захваљујем и компанији Сокер бет која, заједно са нама, даје допринос хуманитарном раду.

Износ од 50.000 динара сам наменио Марку Станковићу, колеги физиотерапеуту екипе нишког Радничког, коме је дијагностификована Леберова болест, која изазива упалу и пропадања очног нерва, тако да он сада види само 20 посто и неопходна му је операција.

Сви знате да је ривалство на терену и борба за бодове велика, али ван терена смо сви људи са мањим или већим успесима и проблемима и стога желим овим гестом да позовем и друге тимове и појединце да донирају колико су у могућности и помогну Марку.

Хвала навијачима Партизана што су ме изабрали за играча кола у утакмици која је имала огроман значај за клуб, али и српски фудбал. Ми ћемо се трудити да прођемо плеј-оф фазу и наставимо нашу мисију у Европи! Бићемо још јачи после припрема у јануару!“

Поповићу ће у среду пре тренинга представници компаније Сокер бет уручити ваучер на износ од 50.000 динара.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ