Гротескно и непојамно делује изјава Драгана Антића, тренера врањанског Динама, којом је ламентирао над злехудом судбином свог клуба примивши гол у 82. минуту. Широки осмех који му је затитрао на лицу након високог пораза у првом колу претворио се у болну гримасу услед нешто нижег пораза у другом колу, упркос херојском отпору лежећих играча током утакмице у Сурдулици.

Овај човек, који је пред утакмицу првог кола свом противнику јавно поручио да не брине за резултат, да одмара играче за свог ривала у европским квалификацијама, а и ФК Партизан их такође игра, себи је дао слободу да говори о броју играча којег ФК Партизан користи у утакмици по свим прописима ФСС.

Када би мало више бринуо о прописима и регуларностима, присетио би се да је још пре 12 година у Немачкој био осумњичен да је учествовао у лажирању и недозвољеном клађењу у тамошњим нижим лигама.

Та околност, и то у време када ФСС мења одредбе Дисциплинског правилника на инсистирање УЕФА о случајевима нелојалног клађења, као и ове две надобудно изјављене рецке, указују да би члан ИО задужен за регуларност такмичења заједно са Дисциплинском комисијом морао да реагује по службеној дужности.

Тако ће се понајбоље доказати да “у Врање нема лагање”.

 

проф. др Владимир Вулетић,

потпредседник ФК Партизан

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ