Фудбалери Партизана Зоран Тошић, Бојан Остојић и Огњен Ожеговић посетили су Установу за децу и младе Сремчица, где су се дружили са њеним корисницима, честитали све празнике, али и донели гардеробу сакупљену у Партизановој хуманитарној акцији. Поред чисте гардеробе, првотимци Партизана купили су велики број слаткиша који су поделили на спортском терену на којем је била организована посебна утакмица на којој су наши другари показали своје фудбалске вештине.

Како ће управо њихов тим учествовати на Спортској олимпијади у Малмеу, ФК Партизан је захваљујући компанији Најки донирао и десет пари патика момцима који ће ову установу представљати у Шведској.

Захваљујем се ФК Партизан не само на гардероби и слаткишима, већ пре свега времену који су издвојили за наше кориснике. Од јутрос су са нестрпљењем очекивали долазак Партизанових играча чије присуство им је највећи дар. Уједно се захваљујем на донацији компанији Најки на иницијативу Партизана, јер ће тако наши корисници имати донекле комплетирану спортску опрему. Оно што им још фали за пут су зимске јакне − рекла је в.д. директор Установе за децу и младе Сремчица гђа Гордана Ковић.

Бамби, Ожег и Остоја провели су сат времена дружећи се и играјући фудбал, кошарку и билијар са новим пријатељима.

Толико сам срећан што смо могли да поново дођемо да немам речи − рекао је Бојан Остојић. Неки од њих су препознали да сам био и прошле године и заиста ми је пуно срце. Позивам све да помогну колико могу и да се увек одазову оваквим акцијама. Овакве ствари немају цену.

Ожеговић и Тошић су нашли и нова појачања за клуб.

Могу вам рећи да има баш талентованих момака. Мало смо играли фудбал и били су одлични. Већина навија за Партизан и драго ми је што сам могао да им поклоним неколико својих оригиналних дресова који су одмах обукли. Желим им пуно среће у Шведској и сигуран сам да ће се вратити са медаљом.

Са Ожеговићем се сложио и Тошић.

Играли смо билијар, кошарку…сликали се, али нема ништа лепше од њиховог загрљаја и осмеха. Позвао сам их да сви заједно дођу на нашу прву утакмицу у СЛС и једва чекам да их видим на трибинама.

Уколико и Ви желите да помогнете све информације можете добити на сајту Установе за децу и младе Сремчица.

Биљана Обрадовић

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ