Када волиш свој клуб, онда за тебе не постоје границе, што је својим примером показао седамнаестогодишњи Вељко Арсић из Грачанице, са Косова и Метохије.

Као велики навијач Партизана, који инсистира на томе да се клуб треба волети и подржавати и у најтежим као и у најлепшим тренуцима, Вељко је имејлом послао мотивационо писмо у коме је уједно и изразио жељу да оствари свој дечаћки сан и посети клуб и тренинг првог тима.

По пријему имејла, ФК Партизан је одмах контактирао дечака коме је пружена могућност да испуни своју жељу, након чега је Вељко одлучио да пут Београда крене само неколико сати касније.

Тако је млади Вељко Арсић из Грачанице кренуо за Београд око пет часова ујутру да би у преподневним сатима дошао до стадиона у Хумској 1 где је обишао трофејну салу клуба и упознао се са легендама црно-белих.

Али изненађењима ту није био крај! У пратњи Горане Пандуровић, посетио је Спортски центар „Партизан-Телеоптик“ где је упознао фудбалске идоле, као и комплетан први тим Партизана са стручним штабом и шефом Игором Дуљајем.

Како Вељко долази са Косова и Метохије, посебно задовољство му је причинио и сусрет са бившим капитеном Партизана, а сада помоћним тренером омладинске селекције, Мирославом Вулићевићем, који је и сам из места Лепосавић на Косову и Метохији.

На крају тренинга првог тима, Вељко је на поклон добио и дрес са потписима свих играча, као и прилику да се фотографише са својом љубимцима!

ФК Партизан на Косову и Метхохији има своје верне навијаче о којима брине и негује односе пуне узајамне подршке и љубави!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ