У четвртак 17. јануара 2019. године у прес сали стадиона Партизан званично је представљено прво појачање у зимском прелазном року, крилни везиста Муса Нџај.

После обавезних медицинских прегледа и промоције Нџај  се придружио новим саиграчима на СЦ Партизан-Телеоптик, где је већ у петак одрадио први тренинг.

Дочек је баш био срдачан. Сваки играч се појединачно поздравио са мном уз искрену добродошлицу, топло и другарски. Центар је сјајан, има све што је потребно и за тренинг и за боравак током дана, тако да ћу остати тамо док се не вратимо са припрема односно док не нађем стан.

Када си први пут био у Београду упознао си Рикарда. Са ким си цимер?

Цимер сам са Рикардом и Габијем (прим.аут Габријел Енаке). Само сам једном успео да одем ван центра, јер имамо доста обавеза на тренинзима и стално смо на Телеоптику. Рикардо ме је тада одвео у шопинг мол, који заиста изгледа европски.

Колико се систем тренинга разликује од оног у Норвешкој?

Тренира се заиста напорно. Доста се трчи, није лако за ноге, али сам одушевљен играчима, одлични фудбалери.

Да ли си већ пробао неко традиционално јело?

Могуће је да јесам, али нисам сигуран да ли је баш типично за ово поднебље, јер једем све што се припреми у клупском ресторану за ручак и вечеру.

Видели смо да си у Норвешкој примењивао познати третман за детоксикацију организма Хиџама. Какви су твоји утисци?

То је врста медицинског третмана који се примењује свуда у свету, али само под надзором стручњака специјализованих за ту врсту третмана. Из организма се специјалним вакум чашицама избацује нездрава и токсична крв, која може бити штетна по нас. Третман је пријатан и веома користан за организам.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ