Синиша Саничанин, прво појачање Партизана у летњем прелазном року данас је одрадио први тренинг са тимом на СЦ Партизан- Телеоптик.
,,Први пут сам данас овде. Осећај је стварно изванредан, сви су ме дочекали пријатно. Спортски центар је феноменалан, услови су невероватни, први утисци су баш позитивни. Упознао сам се са екипом, шефом, стручним штабом, особљем… Стварно сам презадовољан”, изјавио је Саничанин.
Са играчима Партизана већ је имао прилике да се упозна на терену, а истиче да је Бојана Матића упознао док су играли у Војводини.
,,Са Маткетом ( прим.оут Бојан Матич) се знам из Војводине, знам и Остоју ( пром.аут Бојан Остојић) са утакмица, са њима сам причао о тим првим темама. Остале момке знам са терена, сви су оставили позитиван утисак на мене”.
Због потписивања уговора са клубом пропустио је пријатељску утакмицу репрезентације БиХ са Црном Гором, али је имао прилике да заигра на утакмици са Данском.
,,Против Црне Горе сам пропустио ,јер сам дошао у Београд да потпишем уговор, а против Данаца сам играо читаву утакмицу. Након тога сам време проводио код куће са породицом, најмилијима, супругом, тако да сам одморио, имао сам доста времена. Спреман дочекујем нове изазове”, рекао је.
Додаје и да је код куће пратио Европско првенство, као и да му је овогодишње такмичење веома занимљиво.
Осврнуо се и на чињеницу да је прелазак у Партизан у његовом родном Приједору дочекан са одушевљењем.
,,Ођекнула је вест, сви су презадовољни. Доста ми је порука стизало, честитки, стварно немам речи”.
Партизанова школа фудбала, која је већ годинама уназад без премца у Европи, организује у августу летњи камп у Лакташима. Тим поводом, Синиша се осврнуо и на своје фудбалске почетке и упутио поруку младим талентима.

,,Док сам био у Борцу, ми смо
тренирали на стадиону где се одржава камп, у том неком периоду су чак и долазили клинци из Партизана на камп. Мој савет је да се деца одазову у што већем броју, да се изиграју када дођу, што је најбитније за тај узраст, да воле фудбал, спорт и да воле Партизан. Све остало ће доћи на своје. Најбитније је да воле то што раде, да се залажу, труде и да се изиграју на крају крајева”, поручује.
За крај, додаје да остаје да договори план тренинга. ,,Нисам толико упућен шта ћемо радити и како. Мислим да ћу ујутру одрадити уводни тренинг па ћу се поподне прикључити екипи. Још ћу причати са шефом и екипом о плановима”.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ