Rikardo Gomeš je u utorak, kasno uveče, stigao u Ptuj, a jutros se video sa svojim starim i novim saigračima.
Oduševljeno su ga prihvatili Danilo Pantić, Bojan Ostojić i Saša Zdjelar, koji su ga prvi videli, a sa kojima je već igrao u prethodnom mandatu.
Uprkos tome što je od stručnog štaba dobio dozvolu da preskoči jutarnji trening kako bi se odmorio od puta, Rikardo je ipak odlučio da se priključi timu.
,,Dugo vremena nisam imao priliku da treniram sa timom i loptom. Nedostajalo mi je, zato sam došao na trening. Posle mesec i po dana odmora, vreme je da se vratim tome”, rekao je.
Osvrnuo se i na ponovni susret sa saigračima koje je upoznao tokom svog prvog mandata u Partizanu: ,,Bilo je lepo ponovo trenirati sa njima. Iako je bio kratak trening, uživao sam”.
Uprkos dugoj pauzi, Gomeš ističe da se trudio da samostalno trenira kako bi održao formu. ,,Mislim da nisam u lošoj formi. Trenirao sam i tokom odmora, ali biće mi neophodno par treninga ili malo duže vreme sa trenerima i ekipom da bih bio na istom nivou kao oni”.
,,Jako sam srećan što sam ponovo ovde, dobro se osećam. Veoma sam motivisan da treniram, budem sa ekipom i konačno počnem da igram”, poručio je. Crno-beli danas, od 19 časova, igraju drugu kontrolnu utakmicu protiv ekipe FK Koper koju možete uživo pratiti na Areni sport i jutjub kanalu FK Partizan.

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ


 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE