Рикардо Гомеш је у уторак, касно увече, стигао у Птуј, а јутрос се видео са својим старим и новим саиграчима.
Одушевљено су га прихватили Данило Пантић, Бојан Остојић и Саша Здјелар, који су га први видели, а са којима је већ играо у претходном мандату.
Упркос томе што је од стручног штаба добио дозволу да прескочи јутарњи тренинг како би се одморио од пута, Рикардо је ипак одлучио да се прикључи тиму.
,,Дуго времена нисам имао прилику да тренирам са тимом и лоптом. Недостајало ми је, зато сам дошао на тренинг. После месец и по дана одмора, време је да се вратим томе”, рекао је.
Осврнуо се и на поновни сусрет са саиграчима које је упознао током свог првог мандата у Партизану: ,,Било је лепо поново тренирати са њима. Иако је био кратак тренинг, уживао сам”.
Упркос дугој паузи, Гомеш истиче да се трудио да самостално тренира како би одржао форму. ,,Мислим да нисам у лошој форми. Тренирао сам и током одмора, али биће ми неопходно пар тренинга или мало дуже време са тренерима и екипом да бих био на истом нивоу као они”.
,,Јако сам срећан што сам поново овде, добро се осећам. Веома сам мотивисан да тренирам, будем са екипом и коначно почнем да играм”, поручио је. Црно-бели данас, од 19 часова, играју другу контролну утакмицу против екипе ФK Копер коју можете уживо пратити на Арени спорт и јутјуб каналу ФК Партизан.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ