У среду 31. јануара у хотелу Роyал Аполониа на Кипру званично је промовисано ново појачање ФК Партизан, задњи везни и бивши играч Олимпијакоса Саша Здјелар. Формалности око позајмице из Олимпијакоса окончане су у уторак касно вече, јутрос је одрадио први тренинг под командом Мирослава Ђукића.

Некадашњем првотимцу ОФК Београда ово је други пут да иде на позајмицу (Мајорка, пролеће 2017), а ако издањима задовољи спортски сектор, Партизан ће га не лето откупити од Атињана.

У друштву спортског директора ФК Партизан г. Ивице Илиева, а пред бројним новинарима који прате црно-беле током припрема, Здјелар је задужио дрес са бројем 16 и одговарао на постављена питања.

Деловао је као момак коме је пао камен са срца, с обзиром да је посао на коме су од августа 2015. заједнички инсистирали и челници Парног ваљка и златни Орлић са Новог Зеланда коначно окончан.

О фудбалским почецима, Лиги шампиона, одрастању на Југу, Олимпијакосу и Партизану Саша Здјелар говорићe у специјалном разговору који можете чути и видети вечерас у Партизановом Веснику од 20 ч.

Биљана Обрадовић

Саша Здјелар

Рођен: 20 март 1995. године

Висина/тежина: 183 цм / 75 кг

Позиција: везни

Број на дресу: 16

Досадашња каријера: ОФК Београд, Мајорка, Олимпијакос

Репрезентација: Србија А – 2 меча

Светски првак 2015. на Новом Зеланду са репрезентацијом У-20

Промоција Саше Здјелара

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ