У уторак, 25. октобра од 15 часова, почиње продаја улазница (ваучера) за утакмицу ФК Ница – ФК Партизан, која се игра 27. октобра од 18:45 часова у Ници. Због свих неопходних процедура продаја улазница (ваучера) ће трајати до среде, 26. октобра у 18 часова.

Улазнице (ваучере) можете купити ОНЛАЈН, као и на Тикетлајн продајном месту:

– Тикетлајн шоп – Нови Београд, ТЦ Нови меркатор (од 10 до 18 часова). Недеља је нерадни дан.

Навијачима ФК Партизан на располагању су улазнице у сектору:

Гарибалди станд, сектор Ц2– нумерисана седећа места.

VISITING-GUIDE

Цена појединачних улазница:

Гарибалди станд, сектор Ц2: 2.100,00 рсд

ВАЖНА НАПОМЕНА!

Једна особа може купити 1 улазницу (ваучер).

По успешно извршеном плаћању купац ће од ТИКЕТЛАЈН-а добити на мејл доказ о извршеном плаћању улазнице (ваучера).

Након извршеног плаћања потребно је доставитина е-маил: office@ticketline.rs  фотографију важећег пасоша. У мејлу је неопходно да напишете број резервације за коју шаљете документ, а у наслову мејла назив утакмице Ница – Партизан.

Уколико улазницу (ваучер) купујете на продајном месту поред оригинала пасоша неопходно је доставити и копију/фотографију пасоша.

Према правилима ФК НИЦЕ након слања фотографије пасоша, добићете на мејл ваучер који ћете бити обавезни да замените за оригиналну улазницу за улазак на стадион.

Информације о времену и месту преузимања валидних улазница, као и о превозу аутобусом од места преузимања улазница до стадиона ћете добити на самом ваучеру.
У случају да не доставите документацију (фотографију пасоша) одмах након куповине улазнице (ваучера), резервација новца биће отказана, а новац враћен на Ваш рачун.

ВАЖНА НАПОМЕНА!

Куповина улазнице није довољан услов за улазак у Француску и молимо све власнике улазница да обрате посебну пажњу на услове уласка у Француску и на стадион у Ници.

Фудбалски клуб Партизан и ТИКЕТЛАЈН не сносе никакву правну нити материјалну одговорност уколико особи која је купила улазницу, француске граничне власти не дозволе да уђе у Француску.

 

УЛАЗНИЦА (ВАУЧЕР) НИЈЕ РЕФУНДАБИЛАН У СЛУЧАЈУ ДА НЕ ИСПУЊАВАТЕ УСЛОВЕ УЛАСКА У ФРАНЦУСКУ И НА СТАДИОН.УЛАЗНИЦА (ВАУЧЕР) ЈЕ РЕФУНДАБИЛАН САМО У СЛУЧАЈУ УКОЛИКО СЕ УТАКМИЦА ОТКАЖЕ.

 

УСЛОВИ УЛАСКА У ФРАНЦУСКУ

 

Информације у вези са условима под којима је могуће путовати можете пронаћи на сајту Министарства спољних послова:

https://mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje 

Напомињемо да у међувремену може доћи до неких измена у протоколу за улазак у Француску и власницима улазница саветујемо да се редовно информишу о евентуалним променама.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ