Делегација Фудбалског клуба Арсенал из Тивта предвођена председником Дејаном Кандићем, посетила је данас у друштву првог човека општине Тиват Жељка Комненовића, Фудбалски клуб Партизан. Уважене госте из Црне Горе угостили су спортски директор Ивица Краљ, директор маркетинга нашег клуба Драган Веланац и маркетинг менаџер Дејан Богдановић.

Управо је за главнокомандујућег у спортском сектору Партизана овај састанак био посебно емотиван, будући да је цело детињство провео у Тивту, а током каријере је бранио и боје Арсенала.

Посета је искоришћена за унапређивање међусобних односа два клуба, а том приликом је договорено и да наредне године у овом граду буде организован традиционални Камп нашег клуба намењен почетницима, али и оним искуснијим малишанима који би желели да тренирају са црно-белима.

Тачни термини смена на овом Кампу биће накнадно утврђени, а као доказ добрих и чврстих веза између Партизана и Арсенала, као и града Тивта генерално, вечерашњој утакмици 6. кола групе Д Лиге Европе против екипе Словацко присуствоваће и велики број најмлађих навијача црно-белих из овог дела Црне Горе.

 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ