gosti_2

ФK Партизан је у четвртак, 18. маја, угостио високу делегацију из Уједињених Арапских Емирата. Фудбалски клуб Шарџа (ФЦ Схарјах) био је гост нашег клуба на иницијативу Драгана Сретенијевића, координатора и тренера голмана Шарџе.

Делегацију прволигаша из Емирата предводили су господа Ибрахим Мер (Ибрахим Меер) генерални директор и члан Управног одбора и Џума Рабиа (Јума Рабиа) директор Омладинске школе.

Високе званице су угостили Милорад Вучелић, председник ФK Партизан, др Владимир Вулетић, потпредседник, Милош Вазура, генерални директор, Милорад Николић, шеф правне службе и Предраг Вујовић, директор маркетинга.

gosti_1

У отвореном, искреном и изузетно срдачном разговору са спортским пријатељима из Шарџе, постигнут је споразум о остваривању блиске билатералне сарадње у будућности. Ово се посебно односи на размену искустава, тренера и играча у омладинским школама ова два клуба, како би на обострано задовољство ниво сарадње био подигнут на највиши ниво.

Након што су размењени пригодни поклони, гости су обишли стадион ФK Партизан и упознали се са традицијом и успехом нашег клуба у целини.

Сусрет је закључен позивом гостију да они буду домаћини наредног састанка на којем ће бити потписано више споразума о сарадњи ФK Партизан и ФK Шарџа.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ