У недељу су на програму све утакмице 34. кола Супер лиге Србије (плеј оф и плеј аут). 

Партизан своју утакмицу игра против Војводине на стадиону Карађорђе са почетком од 18.30 часова уз директан ТВ пренос на Арена спорт 1.


Улазнице за меч

Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за предстојећи меч четвртог кола плеј офа Супер лиге Србије, у којем ће се у недељу, 29. априла, са почетком у 18:30 часова, на стадиону “Карађорђе” у Новом Саду састати Војводина и Партизан, званично почети у суботу.

Продаја улазница вршиће се по следећем распореду:

Субота, 28. април: На главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), од 12 до 18 часова, моћи ће да се купе улазнице за запад. У просторијама компаније “ГИГС ТИX” у “Париском магазину” (Краља Александра 12), од 10 до 17 часова, моћи ће да се купе улазнице за исток и југ.

Недеља, 29. април: На главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), од 12 до 18:30 часова, моћи ће да се купе улазнице за запад. На благајни на источној трибини стадиона (поред ресторана „Огњиште“), од 12 до 18:30 часова, моћи ће да се купе улазнице за исток. На благајни на јужној трибини стадиона (поред некадашњих тениских терена), од 12 до 18:30 часова, моћи ће да се купе улазнице за југ. У просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона, од 15:30 до 18:30 часова, моћи ће да се купе улазнице за север, с тим да ће сви навијачи Војводине који на себи буду имали мајицу, шал или било које друго навијачко обележје ФК Војводина, на истом месту добити бесплатну улазницу за северну трибину.

Улазнице ће се продавати по ценама од 600 (запад), 500 (исток и југ) и 400 динара (север), а једно лице ће, уз личну карту на увид, моћи да купи највише три улазнице. Једном лицу неће бити дозвољено да купи више од три улазнице, без обзира на то да ли ће код себе имати више од једног личног документа.

Улазнице ће се продавати по принципу “једна улазница – једна столица”, што значи да ће карте за утакмицу морати да имају и деца било ког узраста, како се не би десило да на једној трибини буде присутно више људи од капацитета којим та трибина располаже, а сва лица млађа од 16 година, на стадион ће моћи да уђу само у пратњи родитеља или старатеља.

За гостујуће навијаче предвиђене су источна и јужна трибина, док ће навијачи Војводине бити смештени на северној и западној трибини. Сви власници сезонских пропусница које су подељене школама учесницима пројекта „Један за све“ – Лиге новосадских основних школа, као и школама фудбала из Новог Сада и околине, са тим пропусницама ће на овом мечу моћи да уђу једино на северну трибину.

У циљу да утакмица протекне безбедно и у договору са полицијом, фудбалски клуб Војводина још једном наглашава да су, као и на претходним дерби мечевима, западна и северна трибина резервисане искључиво за навијаче Војводине и да на те трибине неће бити дозвољен улаз навијачима са обележјима ФК Партизан. За навијаче Партизана резервисане су искључиво источна и јужна трибина. Навијачи Војводине који имају сезонску улазницу за исток, са том улазницом моћи ће несметано да уђу на западну или северну трибину.

На дан утакмице, од 10 часова, улица Димитрија Туцовића биће затворена од стране полиције и у њу ће моћи да уђу само представници медија и навијачи Војводине са купљеном улазницом за запад или показаном сезонском картом.

Улаз број 4 на западној трибини предвиђен је само за представнике медија и власнике сезонских улазница, с тим да ће власници сезонских улазница моћи да користе и све преостале улазе. Апелујемо на све власнике сезонских улазница да ће за улазак на ову утакмицу код себе морати да имају и личну карту. Гледаоци са купљеном дневном улазницом за запад моћи ће да користе све улазе осим улаза броја 4.

Фудбалски клуб Војводина позива навијаче оба тима, као и све љубитеље фудбала, да на време обезбеде своје улазнице и на време уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве при уласку.

Надамо се и очекујемо да ће сви гледаоци на стадиону спортски и достојанствено пружити подршку свом тиму, избегавајући било какво недолично или неспортско понашање.


Биланс првенствених сусрета

ПАРТИЗАН – РАДНИЧКИ

МЕСТО ОДИГРАВАЊА ОДИГРАНЕ ПОБЕДЕ ПАРТИЗАНА НЕРЕШЕНЕ ПОБЕДЕ ВОЈВОДИНЕ ГОЛ РАЗЛИКА
Београд  75  46  13  16  155:82
 Нови Сад  78  35  22  21  118:89
УКУПАН БИЛАНС  153  81  35  37  273:171

Дан пред меч на прес конференцији очекивања из табора црно-белих изнео је тренер Мирослав Ђукић.

Супер лига Србије, 34. коло

Недеља, 29.4.2018.

16.00 часова, Напредак – Ц. звезда (ТВ Арена спорт 1)

16.00 часова, Земун – Младост

18.30 часова, Војводина – Партизан (ТВ Арена спорт 1)

19.00 часова, Чукарички – Спартак ЖК 

19.00 часова, Јавор Матис – Борац

19.00 часова, Мачва – Радник

19.00 часова, Рад – ОФК Бачка

19.00 часоваРаднички – Вождовац

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ