У недељу су на програму све утакмице последњег 30. кола прелиминарне фазе Супер лиге Србије. 

Партизан своју утакмицу игра против Војводине на стадиону Карађорђе у Новом Саду са почетком од 17.00 часова уз директан ТВ пренос на Арена спорт 1.


Улазнице за дерби

Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да jе продаја улазница за предстојећи меч 30. кола Супер лиге Србије, у којем ће се у недељу, седмог априла, са почетком у 17 часова, на стадиону “Карађорђе” у Новом Саду састати Војводина и Партизан, званично почела у четвртак.

Продаја улазница за западну, источну и јужну трибину вршиће се по следећем распореду:

субота, 6. април:
Нови Сад: “GIGS TIX”, Краља Александра 12 (Париски магазин)
од 10 до 19:30 часова
Београд: “PUZZLE GROUP & SPECIAL TRAVEL AGENCY“, Ресавска 16a
од 11 до 16 часова

недеља, 7. април:
Улазнице за западну трибину: на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), од 12 до 18 часова;
Улазнице за источну трибину: на благајни на источној трибини стадиона (поред ресторана „Огњиште“), од 12 до 18 часова;
Улазнице за јужну трибину: на благајни на јужној трибини стадиона (поред некадашњих тениских терена), од 12 до 18 часова;

Улазнице ће се продавати по ценама од 700 (запад) и 500 динара (исток, север и југ), а једно лице ће, уз личну карту на увид, моћи да купи највише четири улазнице.

Фудбалски клуб Војводина наглашава да је као организатор меча, сходно члану 13 став 1 Закона о спречавању насиља на спортским приредбама, дужан да обезбеди да се улазнице продају само лицима која поседују лични докуменат (лична карта, пасош итд), односно да лицима млађим од 16 година улаз на стадион буде дозвољен само у пратњи родитеља или старатеља. Једном лицу неће бити дозвољено да купи више од четири улазнице, без обзира на то да ли ће код себе имати више од једног личног документа.

Улазнице ће се продавати по принципу “једна улазница – једна столица”, што значи да ће карте за утакмицу морати да имају и деца било ког узраста, како се не би десило да на једној трибини буде присутно више људи од капацитета којим та трибина располаже.

За гостујуће навијаче предвиђене су источна и јужна трибина, док ће навијачи Војводине бити смештени на северној и западној трибини.

У циљу да утакмица протекне безбедно и у договору са полицијом, фудбалски клуб Војводина још једном наглашава да су, као и на претходним дерби мечевима, западна и северна трибина резервисане искључиво за навијаче Војводине и да на те трибине неће бити дозвољен улаз навијачима са обележјима ФК Партизан. За навијаче Партизана резервисане су искључиво источна и јужна трибина. Навијачи Војводине који имају сезонску улазницу за исток, са том улазницом моћи ће несметано да уђу на западну или северну трибину.

На дан утакмице, од 10 часова, улица Димитрија Туцовића биће затворена од стране полиције и у њу ће моћи да уђу само представници медија и навијачи Војводине са купљеном улазницом за запад или показаном сезонском картом. Из тог разлога, фудбалски клуб Војводина апелује на све гледаоце који планирају да купе улазницу да ка западној трибини долазе искључиво из правца Булевара ослобођења.

Улаз број 4 на западној трибини предвиђен је само за представнике медија и власнике сезонских улазница, с тим да ће власници сезонских улазница моћи да користе и све преостале улазе. Апелујемо на све власнике сезонских улазница да ће за улазак на ову утакмицу код себе морати да имају и личну карту. Гледаоци са купљеном дневном улазницом за запад моћи ће да користе све улазе осим улаза броја 4.

Фудбалски клуб Војводина позива навијаче оба тима, као и све љубитеље фудбала, да на време обезбеде своје улазнице и на време уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве при уласку.

Надамо се и очекујемо да ће сви гледаоци на стадиону спортски и достојанствено пружити подршку свом тиму, избегавајући било какво недолично или неспортско понашање.


Биланс првенствених сусрета

ПАРТИЗАН – ВОЈВОДИНА

МЕСТО ОДИГРАВАЊА ОДИГРАНЕ ПОБЕДЕ ПАРТИЗАНА НЕРЕШЕНЕ ПОБЕДЕ ВОЈВОДИНЕ ГОЛ РАЗЛИКА
Београд  76  47  13  16  157:82
 Нови Сад  79  35  22  22  119:91
УКУПАН БИЛАНС  155  82  35  38  276:173

Напомена:  У два меча у сезони 1948/49. Војводина је наступала под именом Слога.

Дан пред меч на прес конференцији очекивања из табора црно-белих изнео је тренер Саво Милошевић.

Супер лига Србије, 30. коло

Недеља, 7. 4. 2019.

17.00 часова, Чукарички – Младост

17.00 часова, Динамо – Радник

17.00 часова, Напредак – Земун 

17.00 часова, Раднички – ОФК Бачка

17.00 часова, Спартак ЖК – Рад

17.00 часова, Војводина – Партизан (ТВ Арена спорт 3) 

17.00 часова, Вождовац – Мачва

19.00 часова, Ц. звезда – Пролетер (ТВ Арена спорт 3) 

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ