ПРАЗНИК ФУДБАЛА: Партизанови ветерани обрадовали Србе у Аустрији

Ветерани Партизана гостовали су у суботу у Тулну, граду удаљеном од Беча око 35 километара, где су у ревијалном мечу савладали домаћина, екипу Слоге, резултатом 7:1.

Пред око 200 гледалаца, углавном наших исељеника, црно-беле су до победе водили Радојичић са три и Почуча са два поготка, а у листу стрелаца су се још уписали Смиљанић и Кузмановић. Почасни погодак за ветеране Слоге постигао је Добросављевић.

Као што је и обичај приликом оваквих догађаја уследило је и ‘треће полувреме’ у клубу у ком се окупљају наши људи, који су се показали као одлични домаћини. Резултат меча остао је у другом плану пошто је главни циљ и био дружење црно-белих легенди са Србима који живе у Тулну и околним местима.

Слога – Партизан 1:7 
(Добросављевић – Радојичић (3), Почуча (2), Смиљанић, Кузмановић)

Слога: Мартиновић, Добросављевић, Станковић, Либал, Стевић, Н. Новаковић, П. Новаковић, Доведан, Кнежевић, Божић, Ћосић. Играли су још: М. Адамовић, Б. Адамовић, Рикановић, Радисављевић, Плиснић, Тешановић.

Партизан: Будиша, Ђелић, Каденић, Станојковић, Батричевић, Митровић, Смиљанић, Радојичић, Јоцић, Ристовски, Вучићевић. Играли су још: Почуча, Жунић, Кузмановић, Станковић, Томић, Зекић.


 

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ