На Чаиру је било баш онако како се очекивало, тврдо, незивесно до самог краја уз прави фудбалски угођај за гледаоце.

Црно-бели су ремизирали у 10. колу СЛС против екипе Радничког из Ниша направивши преокрет игре, од 0:1 у првом полувремену, за коначних 2:2. Голове су постигли Хаскић 35′, Стојановић 47′ за Раднички и Николић 79′ и Милетић (Р) Немања у 85′ за Партизан.

Одмах после завршене утакмице утиске су изнели стрелци голова за Партизан  Милетић и Николић.

Знали смо да нас чека тешка утакмица. У првом полувремену нисмо користили неке шансе, те смо из  једне њихове примили гол. Нажалост, кренуло  је у другом полувремену како нисмо могли ни да сањамо, али смо и даље веровали да можемо, јер смо били бољи. Изванредан гол Николића, показао је његов  квалитет као  играча и покренуо нас. Нисмо клонули духом, играли смо даље и указала се и шанса коју сам искористио и посветио гол нашем Дукију − рекао  је кратко Немања (Р) Милетић.

Слажем се са Немањом да је ово била јако тешка утакмица за нас за коју смо се са намером припремали, јер смо знали да ће бити једна од најзахтевнијих за узимање бодова у овом делу сезоне. Раднички је искористио, слободно могу рећи, неку  нашу поспаност и постигао два гола. Осим тога, даље нису створили неке изгледније шансе. Драго ми је што је екипа после примљеног и другог гола показала карактер и вољу за победом, коју нажалост нисмо остварили. Тиме можемо бити задовољни, али не и коначним резултатом, јер смо тек после постигнутог поготка кренули да играмо још јаче ка противничком голу − каже Немања  Николић.

Црно-бели утакмицу 11. кола СЛС играју против екипе ФК Вождовца.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ