На нашем Јутјуб каналу је постављен нов прилог посвећен старту пролећне полусезоне, у коју Партизан улази са највишим могућим амбицијама – како у домаћим такмичењима (првенство и куп), тако и у Европи (УЕФА Лига конференције).

Прилог се бави распоредом Партизана у првенству и у Европи све до репрезентативне паузе (21.03/02.04.2022.), а затим и значајем шампионске титуле. Видећете и чути зашто је борба за титулу толико битна за црно-беле да ниједан други такмичарски циљ не може да се стави у исту раван са њом.

Титула омогућава и много изгледније европске перспективе за клуб од лета ове године, што је појашњено до детаља.

Статус српских клубова у Европи би наредног лета могао, свеукупно, бити повољнији него претходног лета, а у видео прилогу је објашњено и на који начин.

При крају видео прилога су време и пажња поклоњени и пролећном баражу за 1/8 финала УЕФА Лиге конференције. Погледајте којим европским клубовима би Партизан хтео да се придружи на жребу за 1/8 финала – уколико претходно успе у двомечу да надвиси ривала из Чешке који га ускоро очекује.

На самом крају смо се позабавили и домаћим купом, иако нас четвртфинале купа очекује тек почетком априла. Тренутак је повољан да се појасне неке административне ствари – попут начина жреба за четвртфинале – па верујемо да ће и овакве информације интересовати наше навијаче.

 

Влада Ћујић

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ