У сусрет божићним празницима, ФК Партизан са првотимцима наставља своју хуману мисију у којој су посетили Прихватилиште за децу Београда, у улици Живка Давидовића 64 и том приликом однели поклоне у виду обуће, тренерки, мајица и козметике.
Са децом су се дружили наши првотимци – Александар Поповић, Данило Пантић, Светозар Марковић – који су том приликом рекли:
„Још пре краја 2022. године, окупили смо се око ове акције желећи да је спроведемо пред божићне празнике. Можемо само да претпоставимо колико је тешко одрастати без породице и стога смо овим чином хтели да штићеницима покажемо да су део нас и да мислимо на њихове потребе. Слаткише имају, а ово је нешто сто им је потребно на дневном нивоу”, каже Поповић, а Данило Пантић додаје:
„Од када имам сина, још сам осетљивији по питању најмлађих и стога увек излазимо у сусрет када је реч о хуманитарним акцијама. Већину радимо мимо очију јавности, али будући да у сусрет иде велики празник, као што је Божић, нека ово буде порука и мотивација свима да чувају породицу.”
ФК Партизан се захваљује Прихватилишту за децу Београд на времену и организацији дружења.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ