Predstavnici Fudbalskog kluba Partizan i Udruženja prijatelja i navijača našeg kluba “Partizan 055” iz Ugljevika, potpisali su Protokol o saradnji koji podrazumeva brojne aktivnosti u cilju promocije Parnog valjka u Republici Srpskoj.
Pre svega, dogovorena je organizacija manifestacije Crno-beli dani koja će biti održana od 04. do 11. septembra uz prisustvo trenera Iz Omladinske škole Partizana. Bilo je reči i o dolasku navijača iz ovog dela Republike Srpske na mečeve u Humsku, kupovini sezonskih karata za nastupajuću sezonu, edukaciji fudbalskih trenera sa teritorije opštine Ugljevik, kao i ostalih delova Republike Srpske.
Potpisivanju Protokola su prisustvovali članovi Upravnog odbora FK Partizan, Dragan Trailović i Zoran Rajić, kao i predsednik udruženja navijača “Partizan 055” Vladislav Mićanović.
Takođe, aktivni učesnici sastanka su bili i skauti prvog tima Parnog valjka, Aco Trifunovic i Vlado Čapljić, predsednik pravne komisije kluba Dragan Palibrk, te član komisije za rad sa navijačima Maja Krstajić.


FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ