Posle prijateljstva dužeg od deceniju, započetog davne 2008. godine, danas je u prostorijama kluba potpisan novi sponzorski ugovor između „Laptop centra”, lidera u specijalizovanoj prodaji računara i softvera, i FK Partizan.
Saradnja prekinuta pre nekoliko godina nastavlja se na obostrano zadovoljstvo sa željom da se, kroz saradnju dve uspešne organizacije, svi postojeći sistemi unutar kluba unaprede, ali i da se, istovremeno, radi na razvijanju sistema vrednosti u svim sferama društva.
Ugovor su potpisali direktor marketinga FK Partizan – Dragan Velanac i generalni direktor „Laptop centra“ – Stevica Kujundžić.
FK Partizan će u „Laptop centru“, koji je okrenut i online kupovini kako bi, uz dokazani kvalitet, omogućio i uštedu vremena svojim kupcima, imati apsolutnu podršku u svim inovacijama.
„Drago nam je da nastavljamo saradnju sa Partizanom započetu 2008. godine, baš kada je i „Laptop centar“ počeo sa radom. Tokom ovih 14 godina, kompanija se razvijala i, kao takva, apsolutno bila u korak sa novim tehničkim dostignućima i željama kupaca. Na tom razvojnom putu, apsolutno je prepoznata i želja FK Partizan, kao lidera u regionu po pitanju sporta i razvoja ne samo seniorskog fudbala, već i mladih naraštaja, te ćemo zajedno ići u susret novim tehničkim zahtevima i digitalizaciji u svim oblastima rada“, istakao je Stevica Kujundžić.
Ponudu „Laptop centra“ možete pogledati na linku Laptop Centar prodaja laptopova,računara,televizora,tehnike
Direktor marketing FK Partizan – Dragan Velanac, izrazio je zadovoljstvo zbog ponovne saradnje.
„Zadovoljstvo je ponovo biti sa osvedočenim prijateljima Partizana. Kompanija „Laptop centar“ je lider u IT industriji u Srbiji i kao takvi su prepoznali potencijal saradnje sa našim klubom. Kroz saradnju naše dve kuće, siguran sam da će aktivnosti IT sektora kluba, kao i usluge navijačima na stadionu, biti podignute na viši nivo. Ovom prilikom bih se zahvalio gospodinu Stevici Kujundžiću na poverenju koje ima u naš Partizan.“

 

Ponudu Laptop centra možete pogledati na linku:

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE