После пријатељства дужег од деценију, започетог давне 2008. године, данас је у просторијама клуба потписан нови спонзорски уговор између „Лаптоп центра”, лидера у специјализованој продаји рачунара и софтвера, и ФК Партизан.
Сарадња прекинута пре неколико година наставља се на обострано задовољство са жељом да се, кроз сарадњу две успешне организације, сви постојећи системи унутар клуба унапреде, али и да се, истовремено, ради на развијању система вредности у свим сферама друштва.
Уговор су потписали директор маркетинга ФК Партизан – Драган Веланац и генерални директор „Лаптоп центра“ – Стевица Кујунџић.
ФК Партизан ће у „Лаптоп центру“, који је окренут и онлине куповини како би, уз доказани квалитет, омогућио и уштеду времена својим купцима, имати апсолутну подршку у свим иновацијама.
„Драго нам је да настављамо сарадњу са Партизаном започету 2008. године, баш када је и „Лаптоп центар“ почео са радом. Током ових 14 година, компанија се развијала и, као таква, апсолутно била у корак са новим техничким достигнућима и жељама купаца. На том развојном путу, апсолутно је препозната и жеља ФК Партизан, као лидера у региону по питању спорта и развоја не само сениорског фудбала, већ и младих нараштаја, те ћемо заједно ићи у сусрет новим техничким захтевима и дигитализацији у свим областима рада“, истакао је Стевица Кујунџић.
Понуду „Лаптоп центра“ можете погледати на линку Лаптоп Центар продаја лаптопова,рачунара,телевизора,технике
Директор маркетинг ФК Партизан – Драган Веланац, изразио је задовољство због поновне сарадње.
„Задовољство је поново бити са осведоченим пријатељима Партизана. Компанија „Лаптоп центар“ је лидер у ИТ индустрији у Србији и као такви су препознали потенцијал сарадње са нашим клубом. Кроз сарадњу наше две куће, сигуран сам да ће активности ИТ сектора клуба, као и услуге навијачима на стадиону, бити подигнуте на виши ниво. Овом приликом бих се захвалио господину Стевици Кујунџићу на поверењу које има у наш Партизан.“

 

Понуду Лаптоп центра можете погледати на линку:

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ