После јучерашње утакмице са екипом Муре, шеф Александар Станојевић је играчима дао слободно преподне како би се квалитетно опоравили и припремили тело за даље напоре.
После видео анализе одигране утакмице, црно-бели су кренули на поподневни тренинг који је због летњих температура заказан за 18 часова.
У уводном делу, под будним оком кондиционих тренера Мише Филиповића и Александра Томића, рађен је опоравак из два сегмента, специфичног и неспецифичног.
Специфични део се састојао из вежби превентиве, да би после тога уследио рад са лаганим оптерећењима у циљу постизања напумпаности мишића и општег опоравка. Потом се прешло на екстензивне игре које су нижег интензитета од утакмице и такође служе за опоравак.
У другом делу тренинга рађене су две игре од којих је прва била чување лопте на малом простору, где се инсистирало на брзој игри, распореду играча и угловима додавања лопте, док се друга вежба односила на чување лопте са голманима на већем простору, са специфичним захтевима везаним за број додира.
За понедељак су планирана два тренинга.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ