Црно-бели полако приводе крају припреме у Турској где су одрадили и последњи тренинг на теренима комплекса Суено Хотел, пред два сутрашња меча против данског Хорсенса и московског ЦСКА.

Први меч против Данаца је на програму од 9 часова по српском времену, док је дуел са „братским“ ЦСКА заказан за 15 часова, такође по времену у Србији.

Екипа Хорсенса долази из истоименог града на источној обали полуострва Јитланд. Играју у највишем рангу данског фудбалског првенства где тренутно заузимају девету позицију. О московском ЦСКА не треба пуно трошити речи – ривал који нам је свима веома добро познат, дуел који ће бити више од пријатељског.

За ЦСКА тренутно игра и доскорашњи фудбалер и капитен Партизана – Саша Здјелар, а ЦСКА је такође и клуб чију су историју обележили Зоран Тошић и Бибарс Натхо. ЦСКА тренутно заузима пету позицију у руском шампионату, а ово ће им бити први меч на припремама у Турској.

Обе утакмице можете пратити у директном преносу на каналима Арене Спорт, али и на Партизановом Јутјуб каналу. Подсећамо, експедиција Партизана се дан касније враћа за Београд где црно-беле очекује наставак европских и домаћих изазова.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ