Повратак у Београд се приближио и остало је још само да играчи тренера Александра Станојевића вечерас од 18.00 часова одиграју генералну пробу пред почетак нове такмичарске сезоне, а ривал ће им бити екипа Ростова.
Шансу на овом сусрету ће добити првотимци који су током протеклих 15 дана боравка у Словенији показали највише и који су у овом тренутку најближи стартној постави на сусрету против Пролетера 17. јула. Мада, у стручном штабу наглашавају да нема фудбалера којима је место у тиму загарантовано и да је сваки дан ово доказивање, тим пре што већ 22. јула екипу очекује и први меч квалификација за Лигу конференција против Дунајске Среде, па је ротација играча сасвим очекивана.
На терену у Горњој Радгони требало би да се нађе и повратник Рикардо Гомеш, који је у недељу, 4. јула у победи над Краковијом (3:0) одиграо уводних пола сата меча и план је да данас одигра нешто дуже.
Одмах након одигране утакмице, коју можете пратити на нашем јутјуб каналу, као и на ТВ Арена спорт експедиција Партизана се враћа у Београд, играчи добијају два слободна дана и у спортском центру у Земуну ће се поново окупити у недељу, 11. јула.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ