Сарадња фудбалског клуба Партизан и општине Милићи у Републици Српској има дугу и успешну традицију, а након састанка одржаног у четвртак уочи сусрета Лиге конференција против Келна подигнута је на још већи ниво.

Драге госте које су представљали начелник Марко Савић, председник Клуба навијача ФК Партизан из Милића Драгиша Мишић, директор тамошњег спортског центра Мирко Симић и представник фудбалског клуба Милићи Раденко Борић, дочекали су члан Управног одбора нашег клуба Драган Траиловић и директор маркетинга Драган Веланац.

Том приликом уговорено је да се у овом делу Републике Српске на лето следеће године организује Камп нашег клуба, а начелно је постигнут договор и о томе да стручњаци из Омладинске школе Партизана дођу у Милиће како би одржали неколико стручних предавања.

Делегација Партизана захвалила се гостима и на томе што су малишани из Милића редовни посетиоци „Дечије трибине” , на којој их је током меча против Келна било 50, а са друге стране је стигло обећање да ће се са том праксом наставити и на свим следећим европским мечевима нашег клуба.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ