POSETA STADIONU

Po prvi put u istoriji kluba, marketing tim FK Partizan organizuje posete stadionu i muzeju u Humskoj ulici. Započnite ovo iskustvo obilaskom, koje će Vas odvesti na fantastičan put kroz istoriju kluba. Tura obiluje uzbuđenjem, strašću i nasleđem velikog fudbalskog kluba. Doživećete ono što se događa na terenu i izvan njega, a što čini da FK Partizan bude ono što jeste.

FOTO

Ova tura je najbolji poklon ukoliko želite da obradujete vatrenog navijača Partizana. Kroz turu Vas prati vodič, koji je odličan poznavalac klupske istorije. Pokazaće vam one delove stadiona koje do sada niste imali prilike da vidite. Doživite kako je biti pored terena… Zamislite da odgovarate na pitanja novinara dok sedite u sali za press konferencije… Jedna od pogodnosti ture je i besplatno fotografisanje na mestima koja se obilaze.

Poseta muzeju je tura koju ne smete propustiti, jer nosi višedecenijsku tradiciju. Naša tura je zabavna, edukativna i nezaboravna. Dođite sami ili sa prijateljima. Ovom idejom klub želi da se približi navijačima i drugim ljubiteljima fudbala i sporta. Bilo da ste navijač Partizana ili ne, poseta stadionu i muzeju će biti dan za pamćenje.

Pored standardnih termina (radnim danima od 10 – 15 časova) možemo da organizujemo i ture po Vašem zahtevu za grupe, škole…

Za više informacija i zakazivnje, nazovite organizatora na 011/3651-803 lokal 130 i 3693 815 ili pošaljite mail na muzej@partizan.rs

Predlažemo da dođete 15 minuta ranije na stadion, kako bi obilazak počeo na vreme.

Tura se završava u klupskom butiku gde možete kupiti razne suvenire i poklone.

Uslovi i pravila obilaska stadionske ture FK Partizan

 1. Posetiocima ture se savetuje da stignu 15 minuta pre početka. U slučaju kašnjenja, ukoliko smo u mogućnosti, bićete prebačeni na prvu sledeću turu u kojoj ima slobodnih mesta.
 2. Program obilaska je podložan promenama.
 3. Organizator zadržava pravo otkazivanja ili promene rezervacije, uz blagovremeno obaveštenje o tome.
 4. U slučaju kupljenih karata, nije moguć povraćaj novca. Promenu rezervacije moguće je izvršiti pozivom na broj 011/3651-803 lokal 130, što ne povlači dodatne troškove.
 5. Posetioci su u obavezi da nose odgovarajuću odeću i obuću.
 6. Pušenje nije dozvoljeno ni u jednoj zoni stadiona.
 7. Tokom obilaska stadiona i muzeja, nije dozvoljeno konzumiranje hrane i pića.
 8. Posetioci su dužni da vode računa o svojoj ličnoj imovini, jer FK Partizan neće snositi odgovornost za gubitak ili oštecenje iste.
 9. Organizator nije iz bezbednosnih razloga u mogućnosti da organizuje prostor za čuvanje prtljaga i dečijih kolica.
 10. Deca mlađa od 14 godina mogu da idu u obilazak isključivo u pratnji roditelja ili odrasle osobe.
 11. Postoji mogućnost organizacije zasebnih tura prilagođenim osobama sa invaliditetom. S tim u vezi, molili bismo Vas da nas ranije kontaktirate kako bismo se blagovremeno dogovorili o svim detaljima ture.
 12. Organizator zadržava pravo da udalji svakog posetioca koji se ne pridržava jasno naznačenih pravila obilaska muzeja i stadiona FK Partizan.
 13. Svako neprimereno ponašanje biće sankcionisano, budući da FK Partizan vodi politiku nulte tolerancije. Bilo koji učinjen prestup, rešavaće se u saradnji sa policijom i u skladu sa zakonom.
 14. Da bi tura bila realizovana, potrebno je da bude najmanje 5 prijavljenih osoba.
  Cene ulaznica:
  Deca od 6-14 godina – 100 din.
  Odrasli – 200 din.
  Tura na engleskom – 300 din.
  Deca do 6 godina – besplatan ulaz.

MUZEJ FK PARTIZAN 360°