ПОСЕТА СТАДИОНУ

По први пут у историји клуба, маркетинг тим ФK Партизан организује посете стадиону и музеју у Хумској улици. Започните ово искуство обиласком, које ће Вас одвести на фантастичан пут кроз историју клуба. Тура обилује узбуђењем, страшћу и наслеђем великог фудбалског клуба. Доживећете оно што се догађа на терену и изван њега, а што чини да ФK Партизан буде оно што јесте.

ФОТО

Ова тура је најбољи поклон уколико желите да обрадујете ватреног навијача Партизана. Kроз туру Вас прати водич, који је одличан познавалац клупске историје. Показаће вам оне делове стадиона које до сада нисте имали прилике да видите. Доживите како је бити поред терена… Замислите да одговарате на питања новинара док седите у сали за пресс конференције… Једна од погодности туре је и бесплатно фотографисање на местима која се обилазе.

Посета музеју је тура коју не смете пропустити, јер носи вишедеценијску традицију. Наша тура је забавна, едукативна и незаборавна. Дођите сами или са пријатељима. Овом идејом клуб жели да се приближи навијачима и другим љубитељима фудбала и спорта. Било да сте навијач Партизана или не, посета стадиону и музеју ће бити дан за памћење.

Поред стандардних термина (радним данима од 10 – 15 часова) можемо да организујемо и туре по Вашем захтеву за групе, школе…

За више информација и заказивње, назовите организатора на 011/3651-803 локал 130 и 3693 815 или пошаљите маил на muzej@partizan.rs

Предлажемо да дођете 15 минута раније на стадион, како би обилазак почео на време.

Тура се завршава у клупском бутику где можете купити разне сувенире и поклоне.

Услови и правила обиласка стадионске туре ФK Партизан

 1. Посетиоцима туре се саветује да стигну 15 минута пре почетка. У случају кашњења, уколико смо у могућности, бићете пребачени на прву следећу туру у којој има слободних места.
 2. Програм обиласка је подложан променама.
 3. Организатор задржава право отказивања или промене резервације, уз благовремено обавештење о томе.
 4. У случају купљених карата, није могућ повраћај новца. Промену резервације могуће је извршити позивом на број 011/3651-803 локал 130, што не повлачи додатне трошкове.
 5. Посетиоци су у обавези да носе одговарајућу одећу и обућу.
 6. Пушење није дозвољено ни у једној зони стадиона.
 7. Током обиласка стадиона и музеја, није дозвољено конзумирање хране и пића.
 8. Посетиоци су дужни да воде рачуна о својој личној имовини, јер ФK Партизан неће сносити одговорност за губитак или оштецење исте.
 9. Организатор није из безбедносних разлога у могућности да организује простор за чување пртљага и дечијих колица.
 10. Деца млађа од 14 година могу да иду у обилазак искључиво у пратњи родитеља или одрасле особе.
 11. Постоји могућност организације засебних тура прилагођеним особама са инвалидитетом. С тим у вези, молили бисмо Вас да нас раније контактирате како бисмо се благовремено договорили о свим детаљима туре.
 12. Организатор задржава право да удаљи сваког посетиоца који се не придржава јасно назначених правила обиласка музеја и стадиона ФK Партизан.
 13. Свако непримерено понашање биће санкционисано, будући да ФK Партизан води политику нулте толеранције. Било који учињен преступ, решаваће се у сарадњи са полицијом и у складу са законом.
 14. Да би тура била реализована, потребно је да буде најмање 5 пријављених особа.
  Цене улазница:
  Деца од 6-14 година – 100 дин.
  Одрасли – 200 дин.
  Тура на енглеском – 300 дин.
  Деца до 6 година – бесплатан улаз.

МУЗЕЈ ФК ПАРТИЗАН 360°