Првотимци Партизана Горан Закарић и Александар Шћекић посетили су Прихватилиште за децу Београд, где су штићеницима поделили пригодне поклоне и провели време у заједничком дружењу.

Прихватилиште за децу Београд је установа у надлежности Секретаријата за социјалну заштиту Града Београда, која збрињава најосетљивије категорије младих из целе Србије, узраста од 7 до 18 година, међу којима су жртве насиља, злостављања и занемаривања, жртве трговине људима, деца без родитељског старања, деца улице.

Поред Горана Закарића и Александра Шћекића чућете животну причу Ненада Јечменице познатијег као Чемпи-маскота ФК Партизан, који је као дете био штићеник прихватилишта.

ФК Партизан се друштвено одговорним акцијама труди да подигне свест о важности бриге о деци, емпатији према другим људима и важности фер плеја на спортском терену и ван њега.

Позивамо све људе добре воље да помогну многобројним установама и центрима за децу и одрасле у читавој Србији и региону кроз донацију средства за личну хигијену, гардеробу и галантерију.

Биљана Обрадовић

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ