Црно-бели караван наставља своје путовање кроз обилазак градова и Клубова навијача Партизана. После општине Милићи, делегација ФК Партизан коју су чинили г. Драган Траиловић и г. Зоран Рајић уз гђицу Мају Крстајић – члана комисије за рад и формирање клубова навијача са фудбалерима посетила је Врбас. Представници клуба, уз провтимце Бојана Остојића и Љубомира Фејсе, прво су присуствовали пријему у седишту општине где су их дочекали председник општине Предраг Ројевић и члан општинског већа задужен за спорт и омладину Срђан Станић, а затим их је у AD Carnex сачекао Јарослав Ступавски.

Након пријема обишли су градски музеј, Центар за физичку културу у присуству директорке Миљане Штулић и њеног заменика Јована Ковачевића.

У организацији Дражена Делића у препуној биоскопској сали формиран је Клуб пријатеља и навијача општине Врбас и подељено 250 нових чланских карата ФК Партизан. Црно-бело вече се наставило уз ватромет и бакљаду, а 350 присутних навијача имало је прилику да се дружи и слика са нашим првотимцем Бојаном Остојићем.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ