Iako bi neko rekao da je +14 stepeni celzijusa naspram snega u Beogradu znatna temperaturna razlika, ipak je, uz blagi vetar u Beleku tokom drugog dela popodnevnih treninga, osetan hladniji talas.
Tereni u okviru hotela Kaya Palazzo su u perfektnom stanju, što znatno olakšava rad šefu Aleksandru Stanojeviću i celoj ekipi.
svi igrači su za trening bili na raspolaganju, izuzev levog beka Ivana Obradovića koji je radio pod specijalnim režimom u teretani, zbog povrede koju je zadobio tokom jutarnjeg treninga.
U Turskoj, konkretno u antalijskoj oblasti, na snazi je policijski čas tokom vikenda, što onemogućava kretanje iz mesta u mesto.
Kada je reč o popodnevnom treningu, činila su ga četiri dela.
Nakon uvodnog zagrevanja, rađena je tehničko-taktička vežba čuvanja lopte sa zahtevima u zonama. U drugom delu treninga je rađena vežba 10 na 10 sa ciljem osvajanja prostora uz uvežbavanje taktičkih principa prve linije odbrane, završnice napada i odbrane u niskoj zoni. Tokom treninga, na drugom delu terena, grupe su se smenjivale uvežbavajući završnicu napada kroz zahteve vezane za brzinu igre i kretanje.
Posle „klizne“ večere koja je planirana od 19:30-20:30, ekipa ima slobodno vreme u hotelu do povečerja koje počinje u 23 časa.

Iako je za sutra popodne zakazana prva kontrolna utakmica, posle obaveznog merenja, crno-beli će ponovo biti na terenu od 09:30.

 

 

 

Foto galerija – Miroslav Todorović

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE