Иако би неко рекао да је +14 степени целзијуса наспрам снега у Београду знатна температурна разлика, ипак је, уз благи ветар у Белеку током другог дела поподневних тренинга, осетан хладнији талас.
Терени у оквиру хотела Каyа Палаззо су у перфектном стању, што знатно олакшава рад шефу Александру Станојевићу и целој екипи.
сви играчи су за тренинг били на располагању, изузев левог бека Ивана Обрадовића који је радио под специјалним режимом у теретани, због повреде коју је задобио током јутарњег тренинга.
У Турској, конкретно у анталијској области, на снази је полицијски час током викенда, што онемогућава кретање из места у место.
Када је реч о поподневном тренингу, чинила су га четири дела.
Након уводног загревања, рађена је техничко-тактичка вежба чувања лопте са захтевима у зонама. У другом делу тренинга је рађена вежба 10 на 10 са циљем освајања простора уз увежбавање тактичких принципа прве линије одбране, завршнице напада и одбране у ниској зони. Током тренинга, на другом делу терена, групе су се смењивале увежбавајући завршницу напада кроз захтеве везане за брзину игре и кретање.
После „клизне“ вечере која је планирана од 19:30-20:30, екипа има слободно време у хотелу до повечерја које почиње у 23 часа.

Иако је за сутра поподне заказана прва контролна утакмица, после обавезног мерења, црно-бели ће поново бити на терену од 09:30.

 

 

 

Фото галерија – Мирослав Тодоровић

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ