Sada već bivši golman Partizana – Aleksandar Popović od danas je i zvanično u redovima FK Dunajska Streda. Oprostio se ovim rečima:
 
„Pre svega, želeo bih da se zahvalim svima, a moram početi sa Saletom Tomićem – kondicionim trenerom koji je imao ogroman uticaj na moj razvoj nakon prelaska u prvi tim, a zatim i svakom treneru iz omladinske skole Partizana i Teleoptika, kao i svakom treneru u prvom timu Partizana, na posvećenosti i svim savetima koje su mi dali. I, naravno, svakom treneru golmana počevši od Nemanje Jovšića, sa kojim sam najduže radio.
Hvala svim ljudima u Sportskom centru „Partizan – Teleoptik“ koji su se brinuli o meni i mojim saigračima, ljudima koji su održavali terene, portirima, svim ženama koje su sređivale sobe i brinule se da sportski centar bude čist i uredan. Hvala ekonomima – Radetu i Daretu, našim fizioterapeutima i doktorima! Posebno hvala Gagiju koji mi je pomagao da moj život i van sportskog centra bude lakši. I, naravno – Bilji Obradović, Šljuki i Vučini, koji su se trudili da sve naše zahteve maksimalno ispune!
Na kraju – hvala svim navijačima Partizana na podršci i na kritikama. Možda ovo nisu najbolja vremena za naš klub, ali oni su bili tu da sve to proživimo zajedno i zbog toga, još jednom, neizmerno HVALA!
U Partizan sam došao sa svojih 15 godina i tada mi se ostvario dečački san da igram za klub koji volim! Na žalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo vreme – i za mene i za klub – pre nego što se sretnemo ponovo! Ja ću dati sve od sebe da napredujem, steknem nova iskustva i, kada dođe trenutak, da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo! Do tada, mojim saigračima želim, pre svega, zdravlje i malo sportske sreće, pa da napadnu titulu u narednoj sezoni!
Još jedno veliko hvala svima!
 
VOLIM PARTIZAN!
 
Vaš, Aleksandar Popović“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ