Захваљујући нашим навијачима који гласају путем Партизанове мобилне апликације, играч утакмице ФК ТСЦ – ФК Партизан је капитен црно-белих, Слободан Урошевић.

Слободан је постигао еврогол са 25 метара и тиме донео победу свом тиму од 2:3.

Чек компаније Сокер бет у износу од 50.000 динара Урошевић је преко организације „Буди хуман“ наменио Мухамеду Бадићу (156 на 3030).

„Хвала свим навијачима Партизана који су из црно-беле! Значи нам ваша подршка, јер је свако коло за нас као дерби утакмица у којој морамо да узмемо три бода и тако играмо до краја сезоне. Људски је и спортски изгубити и играти нерешено, али моји саиграчи и ја, заједно са стручним штабом, дајемо сваки атом снаге да донесемо победу било у Европи или у првенству.

Кад помињемо Европу, препоносни смо што другу годину заредом Партизан игра пролећни део и то сада као једини клуб из Србије, где се уједно бори и за национални коефицијент. Подигли смо се из пепела и боримо се сваки секунд и минут на терену!“

Капитен Урошевић за све навијаче на крају има поруку:

„Молим вас да, када видите наше поруке упућене дечици, свако од вас узме мобилни телефон у руке и, баш као што гласате за нас, пошаљете по једну поруку!“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ