Победио је Партизан голом Огњена Ожеговића у 82. минуту игре у 2. колу СЛС и донео црно-белима три бода у Сурдулици на почетку првенства. Промешао је Мирослав Ђукић карте за утакмицу са Динамом из Врања, што је резултирало поседом лопте од 75 посто, али и са 18 шутева на гол. После много шанси за црно-беле гол је затресао Огњен Ожеговић који износи своје утиске по завршеној утакмици.

Знали смо да ће бити тешка утакмица као и да ће Динамо играти са много играча позади, што се и показало. Створили смо много шанси што ме радује и на крају заиста заслужено победили.

Ти си имао неколико шанси, које су на крају уз центаршут Немање (Р) Милетића довели до гола?

Играло је доста играча који су прошле сезоне носили Партизан и стога ми је посебно драга победа због целог тима. Гол ми много значи, али пре свега што смо били офанзивни уз много шанси. Поправиће се и реализација из утакмице у утакмицу.

Лопта као да није хтела у гол?
Осећала се нервоза и тензија, али смо наставили да стварамо шансе, били упорни, веровали да можемо и на крају се исплатило. Видела се јасна жеља за победом.

Нова утакмица је за 4 дана, реванш против Тракаија у Литванији.

Окрећемо се њој са жељом да изборимо треће коло квалификација за ЛЕ и стога нам ова победа значи пред реванш. Уједно је посвећујемо навијачима који су дошли у Сурдулицу у великом броју!

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ