kartica_11

ФK Партизан, у сарадњи са ОТП банком и МастерЦардом, представља мултифункционалну картицу са најновијом технологијом, која омогућава плаћања  у  земљи  и  иностранству,  на свим продајним местима са препознатљивом ознаком МастерЦард. Kартица је у доступна у свим филијалама ОТП банке као и у Црно-белом бутику, а може да се поручи и онлине.

kartica_22

Представљању картице у званичним просторијама ФK Партизан присуствовали су директор маркетинга ФK Партизан г. Предраг Вујовић и г. Бојан Покрајац шеф одељења за електронске канале ОТП банке.

Велико ми је задовољство да данас и званично моźемо представити пројекат који је по узору на светске клубове са мањим изменама стартовао пре годину дана. ФK Партизан се труди да увек на најбољи начин изађе у сусрет својим навијачима и омогући им да сваки тренутак који проведу уз вољени клуб има посебан значај. Сигурни смо да ће им ПФЦ платна картица отворити многе могућности, не само у земљи већ и у иностранству, где ће сигуран сам навијачи бодрити свој тим у походу на Европу. – истакао је директор маркетинга ФK Партизан г. Предраг Вујовић.

tmt_OTP BANKA_5-24-2017_0153442

PFCard картица ОТП банке је препаид картица – износ средстава уплаћује корисник онолико колико он жели и планира да троши. С обзиром да је картица ПаyПасс, плаћања на ПОС терминалима су знатно поједностављена – картица се прислања на апарат са ознаком ПаyПасс и плаћање је, без потписивања, завршено за пар секунди.

У овом пројекту имамо прилику да видимо једну озбиљну синергију спорта и финансијског сектора. Морам истаћи иновативност овог пројекта – први пут у Србији постоји сервис за активацију картица који је доступан љубитељима Партизана и корисницима картице, а то је активација картице преко СМС-а и испорука пина СМС-ом без доласка у банку. Сама платформа је хибридна. Сваки корисник картице аутоматски добија текући рачун, не мора да га отвара. Сама картица има свој рачун и није персонализована. Kорисник, уколико жели, може да региструје картицу, а сигурно ће због бенефита имати и мотиве да то учини. Ако то уради, добија пакет рачуна који је бесплатан све време важења картице. То је већ леп разлог, јер знамо да се данас та услуга плаћа у свим банкама. Такође се добија м-банкинг тј. апликација за мобилно банкарство последње генерације која је такође бесплатна. Нико неће корисника картице терати да долази у ОТП банку, али уколико то уради, биће додатно награђен. – појаснио је Бојан Покрајац, шеф Одељења за електронске канале ОТП банке.

tmt_OTP BANKA_5-24-2017_0153436

Активација картице се врши најновијим сервисом ОТП банке, првим у земљи познатим као ’’ПИН бy СМС’’. Једноставним слањем СМС поруке на број 4343 са одређеним садржајем, корисник преузима ПИН и истог момента картицу може користити за све видове плаћања.

Уколико корисник одлучи да картицу региструје у некој од филијала ОТП банке, картица добија пуну платну функцију и кориснику омогућава бројне погодности као што су одлични попусти у Црно-белом бутику, попусти на сезонске карте, попусти у оквиру ОТП Лоyалтy програма, бесплатне банкарске услуге до три године попут текућег и девизног рачуна, бесплатногодржавања м-банкинг и СМС сервиса.

tmt_OTP BANKA_5-24-2017_0153438

ОТП банка је, имајући у виду то колико је корисницима картице важна контрола стања на рачуну картице, развила апликацију ПФЦард Инфо која се може преузети на ПлаyСторе-у и Апп Сторе-у или скенирањем QР кода са упутства које се добија уз картицу. Путем ове апликације се корисник на брз и једноставан начин може информисати о стању на рачуну картице као и о свим променама. Стање на рачуну картице може да се провери и путем говорног аутоматапозивом на број 021/4800400

tmt_OTP BANKA_5-24-2017_0153440

Сваки пут када се при плаћању користи PFCard картица ОТП банке, самим тим се и помаже ФK Партизан!

Детаљније информације о PFCard картици ОТП банке на сајту ОТП банке.

Фото галерија – Мирослав Тодоровић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ