Стрелац јединог гола у премијерној утакмици на припремама у Белеку – Андрија Павловић, истакао је да је задовољан како је екипа деловала у првом полувремену:

„Мислим да смо одиграли сасвим добро прво полувреме, тркачки смо били доста добри, с обзиром да су ноге тешке и да нас је стигао умор, мислим да је то било сасвим задовољавајуће за овај део припрема. На добром смо путу и на нама је само да наставимо да се припремамо за наставак сезоне“, започео је Павловић.

На његове речи надовезао се и млади Михајло Петковић који је играо у другом полувремену:

„С обзиром да нам је прва утакмица – није било лако. Јако смо радили у Београду, мало је и тврђи терен, али добро, важно је да је било доста трке“, истакао је Петковић.

На крају, реч је имао и један од најискуснијих и једини који је на терену провео оба полувремена, Милан Лукач:

„Није лоше, добро смо изгледали, излазимо из тешких тренинга и мислим да смо испунили захтеве које је шеф тражио од нас. Резултат је и битан и небитан у овом периоду, а утакмица је била права такмичарска. Најбитније је било истрчати се добро, мислим да смо и заслужили победу. Нису нам много шанси створили, задовољан сам и како су саиграчи стајали на терену“, закључио је Лукач.

Следећа провера на програму је 19. јануара, а противник ће бити екипа Ахмата из Грозног.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ