Gost Partizanovog podkasta bio je poznati radio voditelj i veliki Partizanovac Predrag Popović Pop. Sada već tradicionalno, na početku nove sezone razgovaramo sa Popom koji je uvek tu da podrži fudbalere crno-belih.

Ovog puta, nažalost, nakon prvog kola najveći utisak su ostavile nefudbalske stvari na superligaškim terenima:

-Iskreno, mene interesuje samo Partizan i naša igra, ljudi imaju oči, pametni su, nisu glupi, svi vidimo šta se tu dešava. Utakmica protiv TSC-a u onakvoj atmosferi je bila prava evropska, nije fraza, tri gola TSC-a, četiri Partizana, jedan poništen na pravdi Boga. Mene tera da budem uz njih baš zbog toga, jer ako im mi ne pomognemo, ne znam ko će – započeo je Pop.

Potom se osvrnuo i na Partizanov tim:

-Nismo se dali, pokazali smo zube, ova ekipa je totalno drugačija od one prošlogodišnje. Ono što su pokazali u prvoj utakmici, koliko su se borili, koliko im je stalo da pobede nepravdu meni je dalo neki vetar u leđa i ja sam došao ne da molim, ali da pozovem Grobare da se trgnu.

Na kraju razgovora istakao je i gde će biti u nedelju:

-Bićemo u Novom Sadu, idemo organizovano, mislim „ogranizovano“, e kume jel idemo? Idemo! Sin, kum, dvoje kola, kafana pre i posle utakmice. Kako da ne poštujem čoveka kao što je Duljaj, on je svestan svega ali se bori, pa naravno da ću da ti pomognem – zaključio je Pop.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ