Гост „Партизановог подкаста“ био је голман црно-белих Александар Поповић. У разговору за Партизанов јутјуб канал чувени Поп је говорио на многобројне теме.Мало је голмана који се могу подичити тиме да су у два меча против Келна успели да сачувају мрежу ,а Поп се присетио како је то изгледало из његове перспективе:

„Сјајан двомеч, као екипа били смо на веома високом нивоу. На њиховом стадиону је било прелепо, добар амбијент, трибине близу терена, уживали смо у утакмици, имао сам и неколико интервенција, док је у реваншу за мене била заиста једна од лакших утакмица јер су саиграчи одиграли беспрекорно“ присетио се Поповић.

Потом се осврнуо и на жеље у наставку Лиге Конференције те истакао да би био задовољан уколико би црно-бели отишли бар корак даље него прошле сезоне, барем до четвртфинала. На крају, истакао је и шта очекује од престојећег Вечитог дербија:

„Заиста мислим да смо у неким дербијима били бољи, фалило нам је понекад и дрскости. Сада идемо у госте вечитом ривалу да победимо, ништа још није готово, и даље можемо да се умешамо у шампионску трку. Волео бих да деца Партизана донесу победу у дербију!“ закључио је голман црно-белих.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ