Клинци и клинцезе,

На почетку школске године ФК Партизан жели да мотивише и подстакне све ђаке прваке да и ове школске године буду не само добри ученици и раде на свом образовању, већ и да се баве спортом и са својим другарима уче, шта значи фер и спортски навијати за свој клуб.

Иако је утакмица 8. кола СЛС заказана у термину од 21ч, сви ђаци прваци који желе да са својим родитељима суботње вече проведу на стадиону Партизана, Хумска 1 у утакмици између ФК Партизан – ФК Младост, имаће бесплатан улаз на источну трибину стадиона.

Да бисте подигли своју карту, потребно је да уз здравствену књижицу или било који документ на којем стоји да је ваше дете 2010. годиште (а самим тим и да је кренуло у школу ове године) одете у петак 8. септембра до Тикетлајн шопа на Новом  Београду (иза болнице Медигруп) у периоду од 09-18ч или у суботу од 10ч пре подне до почетка утакмице на благајну бр 1 стадиона Партизан уз показан документ, бесплатну улазницу ће добити ђак првак и родитељ пратилац.

Ако су ваши родитељи одлучили да вас на овај начин награде за полазак у школу и дозволе вам да касније заспете у суботу вече, онда забележимо заједно један од најлепших момената ове недеље за вас.

Поставите слику са вашим родитељима са стадиона током утакмице ФК Партизан – ФК Младост на Инстаграм уз #партизановдјакпрвак, а ФК Партизан ће као и увек наградити најлепшу фотографију са стадиона ранцем за школу са обележјима ФК Партизан.

За црно-беле су увек навија фер, спортски и коректно на сваком месту, у школи, на улици, парку, стадиону…

Покажи својим другарима зашто волиш Партизан и зашто смо најбољи клуб!

 

Ђаци, срећан полазак у школу!

Ваш Партизан!

 

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ