Fudbalski klub Đerdap iz Golupca slavi 96 godina postojanja, a minulog vikenda je tim povodom odigrana revijalna utakmica na kojoj su gosti, na insistiranje domaćina, bili fudbaleri Partizana. U pitanju je bio kombinovani tim našeg kluba, koji je sa klupe predvodio trener Teleoptika Albert Nađ.

Delegacija crno-belih koju su predvodili član Upravnog odbora Dragan Trailović, te Aco Trifunović i Predrag Jušić, sastala se sa predsednikom opštine dr Nebojšom Mijovićem, njegovim zamenikom Markom Stojakovićem, predsednikom Sportskog saveza opštine Jovicom Josićem, župan opštine Žužemberk iz Slovenije Jožeom Papežom, direktorom Osnovne škole Sašom Đorđevićem i direktor JKP Milošem Đurićem.

Ispred kluba ekspediciju Partizana su dočekali i na pravi domaćinski način ugostili sportski direktor Saša Stojanović i Uroš Mijović, kao i veterani Đerdapa Prvoslav Živković, Andreja Mijatović i Dragiša Đurić.

Utakmica je odigrana u fenomenalnom ambijentu, na tribinama je bilo oko 1.500 navijača, a rezultat je na kraju bio 1: 1.

Ovaj svečani skup iskorišćen je i za unapređenje zajedničke saradnje i prijateljstva, pa je tako dogovoreno da mališani iz ovog grada budu gosti na “Dečijoj tribini”, a precizirana je i tehnička saradnja na nivou dve omladinske škole.

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ


 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE