Фудбалски клуб Ђердап из Голупца слави 96 година постојања, а минулог викенда је тим поводом одиграна ревијална утакмица на којој су гости, на инсистирање домаћина, били фудбалери Партизана. У питању је био комбиновани тим нашег клуба, који је са клупе предводио тренер Телеоптика Алберт Нађ.

Делегација црно-белих коју су предводили члан Управног одбора Драган Траиловић, те Ацо Трифуновић и Предраг Јушић, састала се са председником општине др Небојшом Мијовићем, његовим замеником Марком Стојаковићем, председником Спортског савеза општине Јовицом Јосићем, жупан општине Жужемберк из Словеније Јожеом Папежом, директором Основне школе Сашом Ђорђевићем и директор ЈКП Милошем Ђурићем.

Испред клуба експедицију Партизана су дочекали и на прави домаћински начин угостили спортски директор Саша Стојановић и Урош Мијовић, као и ветерани Ђердапа Првослав Живковић, Андреја Мијатовић и Драгиша Ђурић.

Утакмица је одиграна у феноменалном амбијенту, на трибинама је било око 1.500 навијача, а резултат је на крају био 1: 1.

Овај свечани скуп искоришћен је и за унапређење заједничке сарадње и пријатељства, па је тако договорено да малишани из овог града буду гости на “Дечијој трибини”, а прецизирана је и техничка сарадња на нивоу две омладинске школе.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ