Фудбалски клуб Соко из Нове Гајдобреслави ове године 75. рођендан, док ово малено јужнобачко место у општини Бачка Топола обележава 100 година од када поносно носи ово име, а свечану атмосферу је употпунио комбиновани тим Партизана који је одиграо пријатељски меч против домаће екипе.
Црно-беле је предводио тренер ТелеоптикаИгор Дуљај, а делегацију нашег клуба су чинили чланови УО Драган Траиловић и Зоран Рајић, некадашњи играчи Ацо Трифуновиц, Раде Залад и Владимир Јоцић, као и председник ФК ТелеоптикДанило Вукицевић.
Срдачан дочек делегацији нашег клуба приредили су председник клуба Миленко Лучић и члан управе Владимир Савчић, са којима је уговорена и сарадња на нову два клуба, пре свега на нивоу омладинских школа. За наредни период је договорена и подала чланских карата ФК Партизан навијачима нашег клуба из овог дела Војводине, а прецизиран је и долазак најмлађих присталица Парног ваљка на „Дечију трибину” у наставку сезоне.
Ревијални меч, који је одигран на изузетно добро припремљеном терену за ово доба године, завршен је резултатом 8:0 у корист Партизана, а голове су постигли Арамбашић (4), Кнежевић, Ђурић, Пурић и Сретеновић. На трибинама је било присутно око 700 навијача који су имали прилику да се друже са играчима црно-белих, док су најмлађе присталице нашег клуба добиле и пригодне поклоне.
Сусрет против Партизана, на којем резултат није био у првом плану, уједно је био и последњи у каријери за првотимца домаће екипе Дејана Жарковића, којем је такође уручен црно-бели дрес.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ