У преј-оф рунди за 1/8 финала Лиге конференције ФК Партизан ће се састати са екипом Шерифа из Молдавије. Спортски директор ФК Партизан г. Ивица Краљ износи своје прве утиске након одржаног жреба.

„Као што смо и говорили пре самог жреба – без обзира на то која екипа дође биће сигурно велика борба зато што свака екипа има жељу да се пласира у наредно коло. Противник нам је Шериф, морам рећи да сам и ја играо утакмицу против Шерифа, пре двадесетак година и да смо добро прошли. С друге стране, такође, знамо да Шериф играо против Црвене звезде прошле године у квалификацијама и знамо да се ради о квалитетној екипи, али у сваком случају – чекају нас два интересантна меча“.

После припремног периода, како је и г. Петрић рекао, сигурно ће и Партизан бити јачи, не само када говоримо о играчима који су се вратили, већ ћемо вероватно бити и нека појачања на одређеним позицијама.

„Сигурно имамо и ту предност што нам се Дача Пантић вратио после осам месеци паузе, ту ће бити вероватно и још неки играчи који сада имају здравствених проблема, а сигурно и да ће бити неколико појачања, тако да ће Партизан ући у тај двомеч сигурно јачи него што је данас“, закључио је г. Краљ.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ