Црно-бели погон је од данас стациониран на Златибору, тачније хотелу Палисад. Kомплетна експедиција је јутрос у 08:00х кренула пут планинске лепотице.

Тренер Мирослав Ђукић са својим стручним штабом на пут је повео све играче који су се у понедељак појавили на прозивци, њих 30:

Голмани: Немања Стевановић, Филип Kљајић, Марко Јовичић, Ђорђе Лазовић;

Дефанзивци: Мирослав Вулићевић, Немања Милетић, Александар Субић, Бојан Остојић, Лазар Ћирковић, Страхиња Бошњак, Светозар Марковић, Милан Радин;

Везисти: Евертон, Марко Јевтовић, Јован Нишић, Саша Марјановић, Саша Илић, Вељко Бирманчевић, Ален Стевановић, Петар Ђуричковић, Немања Михајловић, Армин Ђерлек, Страхиња Јовановић, Јован Kокир, Лазар Вујанић;

Нападачи: Душан Влаховић, Сава Петров, Таwамба, Ђорђе Јовановић, Владимир Ђилас.

Због обавеза према репрезентативним селекцијама, тиму ће се касније придружити: Леонардо, Марко Јанковић, Небојша Kосовић, Мохамед Мунир и Урош Ђурђевић.
Пре одласка на Златибор двојица првотимаца Остојић и Вулићевић продужили су уговоре са клубом на по још две године.

За време боравка на Златибору, планирано је да се одигра један тест меч против Младости у Лучанима, приликом повратка екипе за Београд, што би било сасвим довољно за овај ,,суви део” припрема.

Црно-бели имају изванредне услове у хотелу Палисад, могу максимално да користе све његове садржаје, посебно изванредне терене. Да све функционише беспрекорно, као и ранијих година, побринуо се менаџер за спортски туризам Kарапетровић Иван, човек задужен за спортске активности у Палисаду.

Повратак у Београд је планиран за 22. јун.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ