Pod sloganom „Živi bolje, živi duže“, fudbalski klub Partizan i kompanija Zepter Srbija produžili su, šestu godinu za redom, saradnju između dva velika brenda, jednog iz oblasti sporta i drugog -svetske asocijacije za programiranje zdravog životnog stila.

Kako je zdrav, sportski život i ujedno zdrav način pripreme i konzumiranja namirnica, imperativ svakog vrhunskog sportiste, ali i mladih generacija koje tek stasavaju, tako je i SC Partizan -Teleoptik opremljen najmodernijim asortimanom kompanije Zepter.

„Još jednom želim da iskažem zadovoljstvo zbog produžetka saradnje sa internacionalnom kompanijom kao što je Zepter, koja je i ovaj put pokazala da stoji uz FK Partizan i da se ne vodi kratkoročnom politikom, već se opredelila za kvalitet koji nesumnjivo ume da prepozna. Da je drugačije, ona ne bi bila na ovom nivou na kom jeste- svetski lider u svojoj branši, prepoznatljiva i po novim tehnologijama i inovacijama koje uvodi u svet medicine i sporta, u smislu i prevencije i lečenja i svega potrebnog da bi se živelo kvalitetno i bolje, ali i da bi profesionalci postizali vrhunske rezultate. Još jednom hvala kompaniji Zepter što je uz nas, skoro već deceniju“, rekao je direktor marketinga FK Partizan, gospodin Predrag Vujović

Član UO Zepter grupe, g. Đorđe Rašić je takođe iskazao svoje zadovoljstvo zbog produžetka ugovora, istakavši:

„Pre svega mi je drago što, evo već šestu godinu, prvotimci Partizana i vaše omladinske škole u svojim restoranima u trenažnom centru piju prečišćenu vodu, zahvaljujući aparatima Edel Wasser i Aqueena Pro, kao i što u oba medicinska bloka imate i Bioptron svetlosnu terapiju koja pomaže i kod prevencije povreda, bržeg zarastanja rana i drugih sportskih povreda. Znam da su fudbaleri oduševljeni Tesla Hyperlight Eyewear naočarima sa posebnim fulerenskim staklom, ali mi je još draže kada čujem da, nezavisno od kluba i centra, u svojim domovima imaju i aparat za prečišćavanje vazduha, koji ubija i čestice, Covid-19 Therapy Air, posude za vakumiranje, Zespresso aparat za kafu i, naravno, aparat za prečišćavanje vode.

Za još bolji i zdraviji život uz Zepter i Partizan.“

Kompanija Zepter Srbija je otvorila novu prodavnicu u velelepnom centru „Galerija“ u Beogradu, čijem otvaranju su prisustvovali Miloš Jojić i Ivan Obradović, dok su je naknadno posetili i Vladimir Stojković, Lazar Marković, Svetozar Marković, Saša Zdjelar, Aleksandar Popović, Slobodan Urošević, Aleksandar Šćekić i Igor Vujačić.

Biljana Obradović

FOTO GALERIJA: SANDIĆ FOTO

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE