Под слоганом „Живи боље, живи дуже“, фудбалски клуб Партизан и компанија Zepter Србија продужили су, шесту годину за редом, сарадњу између два велика бренда, једног из области спорта и другог -светске асоцијације за програмирање здравог животног стила.

Како је здрав, спортски живот и уједно здрав начин припреме и конзумирања намирница, императив сваког врхунског спортисте, али и младих генерација које тек стасавају, тако је и СЦ Партизан -Телеоптик опремљен најмодернијим асортиманом компаније Zepter.

„Још једном желим да искажем задовољство због продужетка сарадње са интернационалном компанијом као што је Zepter, која је и овај пут показала да стоји уз ФК Партизан и да се не води краткорочном политиком, већ се определила за квалитет који несумњиво уме да препозна. Да је другачије, она не би била на овом нивоу на ком јесте- светски лидер у својој бранши, препознатљива и по новим технологијама и иновацијама које уводи у свет медицине и спорта, у смислу и превенције и лечења и свега потребног да би се живело квалитетно и боље, али и да би професионалци постизали врхунске резултате. Још једном хвала компанији Zepter што је уз нас, скоро већ деценију“, рекао је директор маркетинга ФК Партизан, господин Предраг Вујовић

Члан УО Zepter групе, г. Ђорђе Рашић је такође исказао своје задовољство због продужетка уговора, истакавши:

„Пре свега ми је драго што, ево већ шесту годину, првотимци Партизана и ваше омладинске школе у својим ресторанима у тренажном центру пију пречишћену воду, захваљујући апаратима Едел Wассер и Аqуеена Про, као и што у оба медицинска блока имате и Биоптрон светлосну терапију која помаже и код превенције повреда, бржег зарастања рана и других спортских повреда. Знам да су фудбалери одушевљени Tesla Hyperlight Eyewear наочарима са посебним фулеренским стаклом, али ми је још драже када чујем да, независно од клуба и центра, у својим домовима имају и апарат за пречишћавање ваздуха, који убија и честице, Covid-19 Therapy Air, посуде за вакумирање, Zespresso апарат за кафу и, наравно, апарат за пречишћавање воде.

За још бољи и здравији живот уз Zepter и Партизан.“

Компанија Zepter Србија је отворила нову продавницу у велелепном центру „Галерија“ у Београду, чијем отварању су присуствовали Милош Јојић и Иван Обрадовић, док су је накнадно посетили и Владимир Стојковић, Лазар Марковић, Светозар Марковић, Саша Здјелар, Александар Поповић, Слободан Урошевић, Александар Шћекић и Игор Вујачић.

Биљана Обрадовић

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ