Kao što je g. Aleksandar Stanojević, šef stručnog štaba FK Partizan, i najavio, od prvog dana po dolasku u Tursku, Parni valjak radi punim kapacitetom, uz maksimalno angažovanje svih njegovih delova.

U toku jučerašnjeg dana, crno-beli su odradili uvodni trening.

„Pripreme kratko traju te smo praktično krenuli iz četvrte brzine i još juče odradili ozbiljan trening snage na kojem i baziramo naše pripreme, dok smo danas odradili interesantan trening agilnosti, eksplozivne snage i srednjeg intenziteta i nastavićemo u tom ritmu“, kaže sportski naučnik, profesor Marko Stojanović.

„Ove pripreme su koncipirane tako da ćemo imati samo visoka opterećenja i utakmice. Utakmice smatramo nižim opterećenjima. Pripreme će biti izuzetno zahtevne, ali je to dobar način da se spremimo za početak sezone“, naglašava Stojanović.

Jutarnji trening je bio podeljen u tri celine. U prvom delu akcenat je bio na razvijanju agilnosti, dok je u uvodno-pripremnom delu rađena vežba čuvanja lopte sa džokerima, uz određeni taktički zahtev. U glavnom delu treninga ekipa je bila podeljena u dve grupe. Jedna grupa je radila na organizaciji završnice napada, dok je uigravanje poslednje linije odbrane bio akcenat u vežbama za drugu grupu.

Crno-beli sutra od 15časova  po lokalnom vremenu igraju prvu kontrolnu utakmicu sa ekipom Zaglebije koju možete uživo pratiti na kanalu Arene Sport i Partizanovom jutjub kanalu.

Foto galerija – Miroslav Todorović

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE