Патриче, овде си само неколико дана, рекао си, између осталог, да ти треба времена да видиш какве ће захтеве поставити тренер. Колико си задовољан данашњом утакмицом, с обзиром на то да си дебитовао, а постигао си и гол?

– То је добар почетак, радили смо на овоме целе недеље, ово увек кажем, али онда када тим игра добро, гол дође као нека награда, када екипа игра добро, онда и ја играм добро и то је добар пут.

Да ли је било тешко играти, с обзиром на то да сте играли без Рикарда и класичних штопера?

– Добро је било, кренули смо прецизно, али свако од нас зна да је тешко када имамо такву неку ситуацију са повредама, онда доста играча недостаје због тога као што је и данас, али следећи пут ће бити можда још теже, јер ћемо играти са екипом Фенербахче, видећемо.

Видели смо да већ уживаш у Партизану са екипом, певао си песму и почео реченицу са – „Здраво, ја сам Патриковић!“. Ко те је научио то?

– Да, играо сам у Бугарској и знам такве ствари, волим да се шалим, то сам ја – волим да се шалим и уживам и мислим да је веома важно.

Какво је твоје сада мишљење о тиму, тренеру, тактици, како видиш Партизан? Знам да си ту само неколико дана, али да ли си већ формирао неко мишљење?

– Да, мислим да је ово добар тим, добар колектив, ово је добар пут да се дође до успеха, радимо напорно на томе да направимо велики успех!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ